“Squashfritter”, majs, kartofler (hamburgerkoteletter til kødspiserne)


Hamburgerkoteletter er skiver af rå hamburgerryg, der vendes i sammenpisket æg og rasp –
Der bliver mange skiver af 1/2 hamburgerryg og det er billigt rent kød.

Kartofler  skrælles og koges i saltet vand
Majs fra fryseren gives et opkog  i letsaltet vand (så er der stadigt bid i dem)

serveres med chilisovs og “SQUASH-FRITTER” –
*1/2 l revet squash
1 stort revet løg
2 æg
Lidt grov peber fra kværn + lidt chili fra kværn INTET SALT (så bliver det meget tyndt)*
2,5 – 3 dl hvedemel
2 tsk bagepulver

Fra * til* blandes godt og mel og bagepulver tilsættes af et par gange
Der røres godt sammen –
Dejen koges i neutral olie( i friture) –
I klatter på str med en spiseske –
Koges lys brune og vendes undervejs –
Smager godt med dip til (eks sød chili)

Skal de varmes bliver de bedst hvis de lige kommer i friture et øjeblik frem for ovnen –
(De bliver bløde i ovnen)

Billedet blev desværre så dårligt at det ikke kommer på <3