Pasta og kødsovs m salat


KØDSOVS:
500 g oksekød (lav fedt-%) brunes sammen med et stort hakket løg i 1 spsk olie –
Når det er brunet og skiller fra hinanden tilsættes 2 små squash (fra haven) 1 gul/1 grøn skåret i bitte-små tern (de jævner sovsen og giver et godt fyld, der suger smag til sig)–
Jeg brugte 250 g friske tomater (lige nu er der rigtig mange i drivhuset – alle får en pose tomater med hjem når de kommer på besøg), 1 dl vand + 1 tsk bouillon-pulver / 1/2 tern –
Det koger godt sammen og smages til .
Ud af denne portion får vi til 2 gange (vi er 3 voksne)

PASTA:
I dag var det pasta-muslinger med farver på fra ALDI
Det er en “luksusvare” men det er med æg og smagen er altså bedre –
Den er til at få for 8-10  kroner og vi bruger 250 g altså 1/2 pose,
Jeg kogte hele posen og brugte resten til “hønsefoder” (de elsker det)

SALAT:
Vores salat var fra haven og drivhuset:
Små pæne salatblade –
Tomater i 1/4 –
1 håndfuld pillede friske ærter –
1 salatløg i tynde skiver –
lidt god olie dryppes på og der kommes et drys chiliflager fra kværn på toppen

 

13624858_1021638211265611_1168514843_n