Når jeg laver pølsemix selv er det fordi JEG vil bestemme hvilke pølser der bruges +
NÅR olien er rigtig varm inden de kogte kartofler kommes på danner de lynhurtig en lys skorpe og suger ikke voldsomt meget olie , i modsætning til grillens pølsemix der er sovset ind i friture. Afhængig af hvad pande man har kan der bruges meget lidt. Jeg skærer kartoflerne i firkanter/klodser og pølserne i skiver på ca 1 cm –
Så varmer jeg lidt olie op på panden det skal LIGE dække bunden – Når olien er varm hælder jeg kartoflerne på, de vendes så nogle gange til de er lyse og sprøde på alle kanterne – Jeg tager dem af og hælder pølseskiverne på panden, et øjeblik efter er de færdige og kartoflerne tilsættes og varmes med – Drysses med salt og peber (og purløg hvis jeg har det i haven) – JEG serverer så salat OG et stykke brød til. Salaten var små friske salatskud, frisk majs (skåret fra en kolbe) og halve små cocktailtomater – nemt & enkelt.
|