Krebinetter, ris og ærter m pebersovs


KREBINETTER:
600 g fars (kalv/flæsk) deles i 6 bøfklumper der vendes i  havregryn –
Vi panerer ikke så tit i både æg og rasp, da denne form for panering suger MEGET fedtstof –
Læg mærke  til om det du har på panden bliver opsuget i dit kød (så skal jeg ikke have det) –
Det er usundt for mig og alle andre – tænk på det er det der tilstopper dit køkkenafløb ?
Steges i halvt olie/smør til de gyldne og gennemstegte –

Ris koges som vanligt –
Ligeledes  1 passende mængde ærter fra frost.

PEBERSOVS:
Sovsen i dag var en pebersovs:
Jeg laver en lys brun sovs og tilsætter grønne syltede peberkorn m lidt lage –
Det er billigere end en knorr-sovs  og ikke nær så meget kemi, og smagen bliver lige så god.

Kogte rødbeder:
Disse var nogle små friske rødbeder jeg købte på LOLLE-FRUGT de er stribede i forskellige farver.
Når de er så små og friske koger jeg dem kun i letsaltet vand, tager skrællen af og skærer dem i stykker.
Hønsene får skræller og endestykker – de elsker dem.

14194201_1050445201718245_309725897_n