Fiskefilet med dampede grøntsager og persillesovs


Da jeg skulle købe fiskefiletter havde de ikke dem jeg ville have i poser, dem i æsker er altså normalt for dyre for min økonomi.
I REMA fandt jeg så æsker med 1 cm tykke  firkantede filetter af ren fisk, panerede og forstegte –
de var lige klar til at komme 25 minutter i ovnen OG de blev gode (jeg har dem på huskelisten), og de var på tilbud til 10 kr for 4 jeg lavede de 2 pakker jeg købte og der blev 2 tilbage, så det var et godt køb, (vi kan godt lide at der er mere fisk end panering)

Grøntsagerne dampede jeg i mit “dampvidunder” , men de  kan sagtens koge/dampe i letsaltet vand

Persillesovsen er fredet her, DEN ændrer man ikke på – det er en hvid opbagt sovs med masser af hakket persille, smagt til med salt og peber.

Da min nabo har mange hindbær har jeg fået lov at plukke dem der er, da hun har taget dem hun skal bruge så der var friske hindbær til dessert 🙂

14169583_1049591285136970_731141712_n