Æggekage m rugbrød


Jeg laver en god æggekage (det ved jeg) –
Den skal være bagt, men blød og lækker –
Der KAN kommes meget i en æggekage OG er det sammensat fornuftigt (ikke for rodet) er det en utrolig lækker spise. –
Vi kan lide den med sprød bacon, purløg og tomat –
Jeg kommer ikke salt i da bacon er salt i forvejen så hellere bruge kværnen ved bordet 🙂

Hemmeligheden er LAVT BLUS så bliver den blød og lækker :)
Jeg bruger 9-10 store æg (har nok af dem)  og 1/2 dl fløde (eller vand), 2 pk bacon, et par tomater, agurk, purløg og evt. lidt rød peber –

Bacon steges sprødt og lægges på køkkenrulle. Æggene piskes med fløden og tilsættes klippet purløg. hældes på panden med lidt baconfedt i bunden og sættes på blusset, der skrues helt ned. Nu skrabes den stivnede æggemasse hele tiden væk fra midten og ned af siderne, lige før den er færdig, lægges låg på og panden står 3 min på det varme blus ved eftervarmen.

Der pyntes med bacon, purløg, hakket agurk og tomat –
Æggekagen serveres med hjemmebagt brød og salt og peber.

22290849_1426378444124917_461121649_o