Langtidsstegt svineskank serveret som sandwich


I dag skulle manden og sønnen ud at flytte nogle møbler der er kommet til sønnens kontor så vi spiste tidligt og ændrede retten til at servere skanken som indmad i sandwiches

Sønnen synes det var perfekt
Her er tilbehøret – på billedet mangler rødkålen 😀
22243554_1423846684378093_1259420290_o

Her er den stegte skank
22217999_1423846681044760_1554261161_o

Man kan sætte den hel i fadet eller som her give den et dybt snit der “åbner den op”
Den ridses pænt, gnides med salt og peber og lægges i et fad –
IMENS varmes ovnen op til 220 grader – stegen sættes ind OG temperaturen sænkes til 160 grader – den står så til den er meget mør – min stod ca 4 timer –
Det mest reelle kød skæres af og serveres som sandwich –
Resten pilles af benene og serveres i sellerisovs i morgen (skulle være kødboller, men der er kød nok, derfor udnyttes dette naturligvis.