Bådkartofler, kylling og salat – Hindbærgrød til dessert


Hindbærgrøden er hindbær (plukket hos mine søde naboer i sommers) –
de koges med meget lidt vand + meget lidt sukker –
Der tilsættes her 1 glas kirsebærlikør (kan udelades) og det jævnes med 1 dl maizena blandet med vand + 1 spsk vanillesukker under kogning –
Det tager ca 3 minutter før det er jævnt under omrøring –
Hældes i  2 skåle og drysses mens det er varmt med 1 spsk sukker (for at undgå “skind”)

kylling sættes i ovnen og steges ca 40 min ved 200 grader, vendes undervejs.

kyllingen steges i ovnen i ca 50 minutter ved 2oo grader, så JEG sætter kyllingen ind først –
efter 15 minutter sættes kartoflerne ind og det er færdig samtidigt

Her serveres en salat til

17349086_1240437869385643_1555753446_o