Denne uge er bestemt atypisk –
Min mand er i sverige med sit arbejde (det skal jo passes 😀 ) til og med torsdag OG hanfylder 60 år fredag, så vi skal holde fødselsdag både fredag + søndag.
Da manden nu ikke er hjemme har den voksne søn fået STOR indflydelse på ugens madplan.
Mandag: Boller i karry m ris
Tirsdag: Pizza (tror jeg)
Onsdag: Stegt kyllingelår m pasta og salat
Torsdag: Lasagne m 70-er salat (det fik vi ikke i sidste uge)
Fredag: Smørrebrød (Manden har fødselsdag og vi får et par gæster lidt sent)
Lørdag: Slappe lidt af og gøre klar til stort RYK-IND søndag
Søndag: Der er bestilt mad udefra, så vi klarer blot eftermiddagskaffen 🙂
Det meste har jeg, da vi jo kun skal lave mad de første 4 dage selv, resten bliver bestilt udefra –
Vi må erkende at vi ikke er gearet til selv at lave 3 retter mad til 25-35 mennesker mere 😀