Barbecuemarineret nakkekam m champignon og ris


Dette er dejlig nemt (stegen passer sig selv)
Resten tager den tid det tager at koge ris 😀
(jeg ordnede champignon mens stegen brunede) + (lavede sovsen mens vandet til risene blev sat over, dækkede bord mens de kogte og kødet blev varmet igennem)
Så 1 kunne lave det hele selv uden at stresse.

Vi fik pandekager til dessert, dem havde manden lavet 🙂 om formiddagen.

Nakkekammen havde de i forrige uge i REMA 1000 for 40 kr pr stykke (købte 2 til fryseren) –
Da sønnens kæreste ikke er så glad for pandekager stegte jeg 1 stykke i godt en times tid i en stegegryde(brunede kødet og tilsatte ca 3,5 dl vand og skruede derefter ned) , den sidste halve time lagde jeg 1 bakke rensede champignons i gryden (de tager så smag af stegeskyen fra stegen) –
Stegen blev skåret i skiver og lagt i et fad, champignon ved siden af –
Jeg lavede en sovs af skyen fra stegen og hældte 1,5 dl over skiverne og fadet blev sat i ovnen indpakket i bagepapir/staniol (bryder mig ikke om staniol) mens der koges ris.
Fadet serveres med løse ris og en blandet salat.

28944526_1579071558855604_2099302711_o