Biksemad m spejlæg


Vi kan ikke lide biksemad hvis det er tømt køleskab men er det lavet af gode råvarer er det en “herreret”

Jeg har kogt kartofler i går og vi bruger en rest flæskesteg samt 2 store løg.

Kogte kartofler skæres i tern-
Løg skæres i tern –
Flæskesteg skæres i tern –
Først steges løgene, så tern af flæskesteg, tilsidst tilsættes kartoflerne og det hele  brunes sammen på en stor pande, der krydres med salt og peber.
Ofte blander jeg lidt grønt i kartoflerne, det smager godt og giver en god farve.

SPEJLEÆG:
En pande varmes og 1 tsk smør smeltes –
Passende antal æg slås ud i panden og der skrues helt ned –
Når de langsomt er færdigstegt, serveres de sammen med biksemaden.

Serveres med rødbede og purløg og evt rugbrød

19885649_1342349885861107_1320919691_o