Boller i karry med løse ris.


BOLLER I KARRY:

Der er flere slags karry (selv i en lille brugs på landet),
det opdagede jeg da jeg lavede karrysovsen i dag – jeg havde købt en “hot” udgave,
det havde jeg ikke SET – heldigvis kan vi lide at det smager af noget.

25 g smør smeltes og  1 – 2 spsk karry svitses (ikke brændes)  –  1/2 dl hvedemel kommes i og der piskes godt – herefter tilsættes 1/4 l vand og det koges igennem – smag til med salt, peber og evt stødt ingefær – dette er klassisk karrysovs, men der er mange måder at smage den til på.
Kødboller tilsættes ( i dag brugte vi købeboller), og det hele varmes igennem.

—————————————————————————————————

LØSE RIS:

Jeg kogte risene i min riskoger – den er også god at dampe grøntsager på 😀

Vi fik en skål Iceberg-salat og en skål med ananastern (fra dåse) til –
Det var mad vi alle 3 kunne lide <3

—————————————————————————————————

IMG_2539