Chevapcici m pasta (sønnens livret) + frisk frugt til dessert


Chevapcici er meget lette de skal bare steges på panden i 1 spsk olie,
jeg ryster bare panden så de ruller rundt – det tager ca 3-4 minutter –
så hældes de i et fad og overhældes med en varm tomatsovs –
hvis min mand skulle lave det ville det være et færdigt glas tomatsovs –
JEG tager en håndfuld modne tomater (så rydder jeg op med det samme i tomaterne) –
1 finthakket løg, 2 fed finthakket hvidløg, nogle krydderier og 1/2 spsk tørrede suppeurter –
Det hele hakkes og lægges i en kasserolle med 1 tsk paprika, 1/2 tsk salt og et drys friskkværnet peber samt 1 1/2  dl vand –
koges godt sammen og smages til.

Pasta koges som vanligt og det serveres med en salat af icebergsalat dryppet med lidt citron.

Frisk frugt der er udskåret blev serveret til dessert.

16936009_1215789898517107_918549563_o