Chili-corn carne m ris og brød


Brødet var et tyrkisk hvedebrød skåret i skrå skiver –
Brødet fra Syd-Bazar i NYK-F er bedre og billigere end brød fra bageren.

Ris koges som vanligt 1 del ris til 2 del vand –
koges 10 minutter hviler 10 minutter

Chili- con- carne:
Det var et glas med tomatsovs til chili, hvor der var krydderier i toppen –
det var fra “Tex-mex” og købt Rema forrige uge da de havde tilbud på de varer –
Jeg ristede 250 g hakket oksekød tilsatte 350 g grønt (groft revet gulerod, 1 hakket løg, 1 lille hakket grøn squash og 1,5 dl frosne majs – rørte godt rundt og tilsatte krydderierne fra glasset og til sidst tomatsovsen + glasset fyldt med vand (beskrevet på glasset)
Det fik lov at koge under låg til alt var kogt godt mørt

HVIS DET IKKE SKAL VÆRE STÆRKT skal man tilsætte krydderierne langsomt eller helt udelade dem – Herrene her synes det var godt (men de kan lide chili) Jeg synes det var rigeligt stærkt32544024_1635408666555226_3591686952698511360_n