Madplan for uge uge 20


Jeg er ikke så sulten i øjeblikket – så i denne uge laver jeg mad med lidt mere protein i, JEG har godt af det og sønnen træner (kører mountainbike) så det er en win-win situation.
Ofte ville jeg lave en salat men denne uge bruger vi rodfrugter, spidskål, linser og kikærter –

Mandag::::::::::::::::::Pølser fra slagteren, pølsebrød og grøntsagsfad

Tirsdag:::::::::::::::::::Ovnruller (forårsruller) m ris

Onsdag:::::::::::::::::::Hakkebøf m kartofler og ærter (Rabarbergrød  til dessert)

Torsdag::::::::::::::::::Tarteletter (rest af rabarbergrød)

Fredag::::::::::::::::::::Frikadeller, flødekartofler og linsesalat m persille

Lørdag::::::::::::::::::::Lammekølle, grønt provencale og stegte kartofler

Søndag::::::::::::::::::::Kikærtesalat m kylling og flute

Jeg mangler kun flute, kartofler og oksekød til hakkebøf – resten ligger i fryseren – Jeg skal have købt jævningspulver til rabarbergrød –
Jeg har røde jordbærrabarber i haven så jeg koger rabarbergrød onsdag formiddag.
Til påske købte jeg 2 lammekøller på tilbud, vi kan så få brugt den sidste.