Chili Sin Carne m rodfrugt-mos


Jeg tog alle de rodfrugter der var i grøntkassen  så sorterede jeg dem og valgte hvad jeg ville bruge
2 skiver selleri
1 stort løg
1 stor pastinak
1/2 squash
3 gulerødder
IALT knapt 1,5 l grøntsagstern.
Det hele skæres i små tern (jeg har et apparat (en slags skærekasse) da jeg ikke har håndkræfter til det.
1 dåse røde kidney-bønner
1 dåse hakkede tomater + 1-2 dl vand
Hvidløgssalt, peber, tomat, rød tørret chili + 1 tsk stødt kanel (det understreger chili)
jeg tilsatte så også et par spsk tomatkoncentrat

3 spsk oliemargarine smeltes og grøntsager og krydderi vendes godt rundt et par minutter –
Herefter tilsættes tomater og vand og nu simrer det til det er godt mørt
til sidst tilsættes  kidney-bønner og varmes godt igennem

Serveres med rodfrugt-mos af sød kartoffel, kartoffel og persillerod –
Det skrælles og koges i vand Uden salt til det er HELT mørt –
Piskes sammen og smages til evt m timian.