Cremet Pasta m squash


1 squash skåret i halve tynde skiver (mine er somme tider lidt store så bruger jeg 1/2)
1 løg hakket
1 groftrevet gulerod
2-300 g pasta (ca 1/2 pose)
1 tomat til pynt
lidt mælk
lidt hvedemel (ca 1 lille spsk)
salt og peber

Kog pastaen og sæt til afdrypning (gem ca 1-2 dl vand fra pastaen)

Tag evt 1/2 pakke chorizopølse i skiver –
Skær dem i strimler og rist dem på en stegepande –
De bliver lidt sprøde, smelter fedtet af og smager røget og krydret, så de er god pynt til pastaretter, grøntretter og supper.

varm 2 spsk olie op
Løg, squash og revet gulerod svitses heri til det er faldet sammen
og nu drysses lidt hvedemel på mens der røres godt
Nu tilsætter du det gemte pastavand mens der røres så det jævner (ikke for tykt)
koges igennem og smages til og den kogte pasta tilsættes
(der kan tilsættes 1/2 dl mælk, vi gør det sjældent)

Server pastaretten med brød og evt. ristet chorizopølse



Comment 0 Replies

Your Information