Dessert m blomme i madeira


Denne dessert har jeg lært at lave af vægtkonsulenterne – Det der gør den til noget særligt er serveringen – anret den i pæne små skåle eller glas – Jeg har brugt nogle sjove små tumlingeglas  😀
Den smager fantastisk og er ikke for sød –
Den oprindelige opskrift er med frisk frugt skåret i små tern ELLER usødet æblemos –
Begge varianter spiste vi da af og til mens jeg var på slankekur, men i dag bruger jeg den usødede creme og 1 glas med blommer i madeira, der kommer kun 2,5 – 3 blommer skåret i stykker i hvert glas – så selv om jeg er diabetiker vælter det ikke sukkerbudgettet 🙂

Cremen er græsk mager yoghurt, der piskes godt med lidt sødemiddel (vær forsigtig) + lidt vaniljeekstrakt –
læg lidt i bunden af et glas – lidt frugt i midten og igen lidt creme –
Der kan pyntes på toppen – I dag hældes 1 tsk af lagen fra blommerne øverst ved servering.

15644520_1153236028105828_321383003_n