Karryret m ris og kylling


I dag bruger jeg et færdigkøbt krydderipulver til at gnide kyllingen ind i –
Jeg købte dette pulver i Syd-Bazar i Nyk F, der er 2 breve i og da jeg spurgte ham der gik rundt i butikken foreslog han at jeg kun brugte det ene når jeg ikke havde prøvet det før – det kostede 12 kr for 2 breve og var let at gå til-

det så således ud:
15592361_1153122551450509_725253987_n

1 kylling skæres i stykker  eller en passende mængde købte kyllingestykker –
stykkerne gnides ind i det ene pulver – trækker 1/2 – 1 time –
Brunes i en spsk smør/olie –
2,5 dl vand hældes ved og der lægges låg på –
Steger ved svag varme til gennemstegt  og stykkerne tages op –
Yderligere 3 dl vand tilsættes sammen med 2 dl ris –
Småkoger nu til risene er møre (tid afhænger af ris) –
de sidste 5 minutter lægges kyllingen ned ovenpå.

Serveres med brød og en salat af :
Revet jordskokke, groft revet æble og snitter af en lys grøn peberfrugt –
Dressingen  hældes over og der røres rundt
Græsk yoghurt piskes med et piskeris – krydres efter ønske –
(her blev brugt sellerisalt og hvid peber)

15592245_1153235824772515_329488167_n

Det hele smagte godt, og vi skal da have prøvet lidt flere af de ting grønthandleren med anden etnisk baggrund har på hylderne. 😀