Jeg købte en udskåret lammefilet ved slagteren (fordi det er påske) –
Jeg fik et pænt lige stykke uden sener så jeg valgte at stege det på panden –
det ville jeg også gøre med en mørbrad –
Kødet krydres godt/rigeligt og brunes på alle sider, der tilsættes lidt vand/ jeg har sat ben og en kæbesnitte over at koge så jeg brugte lidt suppe (max 1 dl) –
Kødet steger så mørt MEN IKKE TØRT (min fik max 10-12 minutter) –
Det blev skåret i meget skrå skiver da sådan en filet ikke er så tyk 😉
Serveres med gulerødder, ærter, kartofler OG nogle små sprøde filo-ruller m grøntsager,
det var en pose der havde forputtet sig i fryseren, fandt den da jeg ryddede op i fryseren, da vi skulle have gris.
Disse ruller køber jeg frosne i NETTO, de skal blot på panden optøet i 1/2 cm olie –
et øjeblik og de er sprøde.
Sovsen var afkog af panden jævnet lidt og tilsat kulør.
Min mand synes det smagte som at være ude og spise,
MEN han var jo også i godt selskab 😀