Fiskefrikadeller med bådkartofler og ærter


Jeg købte  færdig fiskefars m. laks, det kan vi bedst lide.
Jeg købte 750 g og der blev 12 frikadeller – dem vi ikke spiste ligger nu i fryseren.
De steges i olie/smør ved ikke for kraftig varme ellers bliver de mørke før de er gennemstegte.

Vi fik bådkartofler til, de skal blot fordeles på en bageplade, og sættes i en varm ovn ved 200 grader – så steger de 20 – 25 minutter og vendes nogle gange.
De klarer sig fint mens der steges frikadeller og ærterne gives et opkog.

Ærter overhældes med kogende vand og står lidt mens maden laves færdig.

Vi fik frugtsalat m. creme fraiche til dessert.
Jeg havde en moden mango, lidt druer, lidt blåbær og så blev manden sat til at plukke nogle røde mirabeller (de er gode nu) – findes mange steder (også steder hvor man MÅ plukke dem)

IMG_2721