Flæskesteg a la jul (næsten)


FLÆSKESTEG:

Her svinekam, jeg har taget en lille halv kam op I GOD TID.
Jeg kigger efter at sværen er ridset ordentligt ned i fedtet,
gnider stegen godt med salt og sætter den i en kold ovn ,
tilsætter 2 dl vand-
Tænder ovnen på 200 grader og lader den st 1 3/4 time , så er stegen mør,
HVIS sværen ikke er sprød, skærer jeg den af og lægger den under grillen,
SÅ SKAL DER HOLDES ØJE, de bobler nu op og bliver sprøde.

Skær det halve ud i skiver og pynt med sværene –

———————————————————————————————–

Den anden halvdel skæres pænt rent og lægges i pose i fryseren til Sandwich.
Resterne skæres rene for fedt og skæres i tern til  biksemad SØNDAG.

————————————————————————————————

RØDKÅL:

Rødkål var en spand tilbage fra jul – det varmes i mikroovn,
tilsættes et par tsk-fulde ribsgele og omrøres.

————————————————————————————————–

Serveres med sovs af skyen, kogte kartofler og 1/2 æbler med gele,
Dette kan søges i søgefeltet til højre.

————————————————————————————————–

IMG_2485