Flødekartofler kogt skinke og bulgursalat


Hamburgerryg skulle det være, men det blev ændret til skinke efter min mening intet  dårligt bytte 😉

Skinke koges i 40 minutter og hviler 25-30 minutter i vandet –
tages op og skæres i ikke for tykke skiver –
serveres ofte med sennep, men ikke i dag hvor der er sennepsdressingf til salaten

Dressing:
Det er en sennepsdressing –
Græsk yoghurt røres med light- mayo for at give en cremet konsistens –
1 tsk sennep tilsættes (gerne grov krydret) –
1 tsk tørret persille i røres

Bulgur-salaten .
Bulgur fra i går (ca 1 dl)
Ca 1 dl ærter og majs (fra i går)
1 stykke agurk i tynde stave
lidt rucolablade, rå løg og lidt rød peber
Alt blandes og serveres med sennepsdressingen

“FLØDE-KARTOFLER”:
Tynde kartoffelskiver blandes med hakket løgIMG_3057
Der krydres med salt, peber og lidt hvidløg
1/2 l mælk rørt med 1 spsk maizena hældes langsomt over kartoflerne
Her kan også anvendes madlavningsfløde med lav fedt%
Sættes i ovnen og steger 45-50 minutter (afhængig af tykkelse)
Kan tåle at hvile 15-20 minutter inden servering.