Suppe med kødboller, kogt pølse og flute


JEG kunne spise suppe hveranden dag –
men det vil familien vist ikke.

I dag er det genvejsmodellen, da jeg har brugt 1/2 dag på sygehuset
og så er JEG slidt op for i dag.
Dette vidste vi derfor har vi planlagt os ud af det og suppen smager ok.

Jeg startede med at ordne grøntsager, det blev
1 pose porre-grønt fra fryseren –
3 gule gulerødder –
3 stribede gulerødder –
2 pastinakker –
2Persillerødder –
2 kartofler –
2 blade grønkål godt hakket (så det ligner persille)

Alle grøntsagerne skrælles og skæres ud gulerødder i skiver –
Resten i små tern –
koges i boullion i ca 15-20 minutter –
Tilsættes 350 g kødboller fra frost (1/2 pose) –
Varmes igennem

serveres med lune flute og kogt medisterpølse (det er der kun 1 der ønsker) og sennep ;-D

IMG_3058