Opskriften lyder lidt mærkeligt, men den bliver altså god 😀 og kan laves på 20 minutter –
Men risene skal koges først og alt skal skæres så småt som muligt (max 5×5 mm) – herefter går det stærkt.
Der bruges Varme Nykogte Ris og det er vigtigt at vende og røre i panden så intet brænder på
1 sauter-pande/wok varmes godt op der kommes olie på og 2-3 æg hældes på og slynges rundt og røres så det smuldrer, der tilsættes 1 stort(eller 2 små) kyllingebryst skåret i meget små stykker –
Der tilsættes nu 3 spsk MEGET småtskåret gulerod + 3 spsk småtskåret løg – det steges lynhurtigt og der tilsættes 1 spsk boullion-pulver eller en smuldret terning –
Så tilsættes 7 1/2 dl kogte ris, der steges et øjeblik og der tilsættes 1 dl vand + 1 dl hakket forårsløg – der krydres med soya, ingefær, peber og MÅSKE salt (soya er salt)
Der pyntes med forårsløg
I dag brugte jeg hakket persille i stedet for forårsløg –
Retten blev godkendt af os 3 + sønnens kæreste 😀