Frikadeller i burgerboller


Jeg havde planlagt disse hurtige frikadellesandwich i dag.
For det første er det nemt – For det andet kan vi lide det – for det tredje så lavede jeg frikadeller til i næste uge med det samme (så er der sparet en arbejdsgang) – Til sidst er det MEGET billigere end at bestille dem fra grillen og de her er bedre.

FRIKADELLER:
En god måde at spare penge på er at lægge sine egne “slagterfrikadeller” i fryseren. Vore slagter tager 35 kr for 3 stk, jeg lavede 27 for max 40 kr – det giver en pæn besparelse – ?

1 kg kalv og flæsk lægges i en skål. Fjern 1/5 af farsen (hele midten), fyld så hullet i midten op med en blanding af hvedemel og havregryn og læg den resterende fars op i skålen igen. Herefter tilsættes 3 løg (finthakket), 2 æg, salt og peber og 1 tsk paprika. Rør farsen godt sammen mens der tilsættes  2 – 3 dl vand, rør farsen godt og steg så dellerne i halvt smør og halvt rapsolie. Skru ned for varmen så de ikke bliver for mørke.

Burgerboller varmes og de serveres med frikadeller, salatblade , rødkål og øvrigt tilbehør efter ønske.

14961296_1104488092980622_2127445940_n