Indbagt kylling i butterdej, ris m majs og avokado


Indbagt kylling:
Jeg brugte 5 stk butterdej fra frost
1 stor (eller 2 små)  kyllingefilet (eller en rest pillet af når der serveres kylling)
1 stor revet gulerod
1 stort banan-skalotteløg

Kyllinge-stykket skæres i mindre strimler og steges i olie (hvis man ikke har en rest)
steger videre et øjeblik med løg og gulerod –
Krydres godt efter ønske –
Skæres/pilles i små stykker og køler af .

Butterdejen (her 5 stk) rulles en lille smule ud, 1/2 gang mere i højden –
1/5 af fyldet lægges i en stribe på midten , top og mund foldes ind over (trykkes LIDT) –
enderne foldes lidt ind og trykkes fast –
Stykkerne lægges med foldningerne ned af på bagepapir –
Sættes i en 200 grader varn ovn ca 25 minutter (hold øje med dem)

Serveres med kogte ris blandet med 1/2 dåse majs samt
avokado skåret i skiver og drysset med lidt løg og citron –
Dressingen er creme-fraiche blandet med lidt honning m citron samt lidt chilisovs
(må godt have lidt “spark”)

14996444_1106691716093593_1085331766_n