Jeg har rørt fars af
1/2 kg kalv og flæsk
2 æg
1 dl mælk
1 stort revet løg + 1 – 2 spsk mexico-krydderi (fra Søstrene Grene, pas på det ER stærkt)
Tilsidst røres der et par spsk rasp eller havregryn i farsen
Den hviler mindst 1 time og steges i 1/2 smør/olie.
Blomkål i farver er noget de har fået i den lokale SUPER-BRUGS, da de kostede det samme tog jeg den orangegule 🙂
Jordskokker satte vi tidlig i foråret langs 1 meter hegn (der er kommet mange og de er pænt store – de er blevet skrællet med kartoffel-skrælleren –
Kartofler blev skrællet –
Alle grøntsager damper jeg i min dampkoger –
MEN man kan koge kartofler som vanligt og dampe jordskokker og blomkål i en kasserolle –
Pebbersovs:
Jeg kogte panden af –
Jævnede den og tilsatte et par dråber kulør –
Til sidst kom knap 1 spsk syltede grønne pebberkorn i (de sidste jeg havde i et glas fra ALDI)
Smagte til med salt & pebber fra kværnen.
Til dessert får vi et glas med citronfromage,(lavet af et brev)
Hvori der er lagt et lag ingefærmarmelade (min mand & jeg kan lide ingefær) –
Kunne også være hindbær eller andet marmelade.
Pyntede med et par tynde skiver LIME fra eget drivhus.