Koteletter i fad


Man kan starte med et lag finthakket grøntsager der er brunet på panden,
og lagt i et ovnfast fad –
*Koteletterne bankes let og pensles med olie blandet med mexicokrydderi –
De brunes på panden til de er let gyldne, tages af og lægges i et fad –
Panden koges af med vand og tilsættes 1/2  lille dåse tomatkoncentrat –
Smages til og hældes over koteletterne –
Da vi vil have råkost til, sprang jeg grøntsagerne over og startede ved *
DA jeg havde en del tomater jeg gerne ville bruge skar jeg dem i 1/4 og stak dem ned imellem koteletterne
Det ser sådan ud
14509408_1071459059616859_1520711207_n

Det skal så i ovnen i ca 30 minutter ved 200 grader

Vi serverer med pastaskruer og revet gulerod m rosiner +
i dag nogle pandestegte pærestykker m timian

De pandestegte pærestykker kan laves HVIS man har nogle FASTE pærer –
her er brugt grev moltke-pærer der er faldet ned på græsplænen –
De skrælles og skæres fri fra evt stødte pletter –
herefter skæres de i brede stykker på str med 1/4 –
1 spsk smør smeltes på panden og pærestykkerne kommes på –
NU røres der ikke men panden rystes  lidt en gang imellem –
De steger ca 8-10 minutter og drysses med timian.

så ser det sådan ud:

14502129_1071657436263688_257565970_n