Græsk brød serveret som pizza


I dag er det hurtigt at lave mad, og det kan vi alle bruge en gang imellem.
Du skal bruge nogle store græske brød (jeg har købt i netto) –
Du kan få græske brød i Rema også – HVIS du ikke kan få dem så giv ikke op,
Der findes færdige pizzabunde på køl i Netto – Og ellers laver du bare en gærdej og bager din egen, men jeg er sikker på du kan finde dem færdige.
Herudover skal du bruge et glas tomatsovs feks pastasovs eller pizzasovs + en pose revet ost –
fyldet på dine pizzaer er rester fra køleskabet (rester af peberfrugt, tomat, salat og løg er fint,
rester af feks lidt kødboller , halverede cocktailpølser eller pålæg er også fint – Jeg kan lide grøntsager på pizzaer men de andre vil godt have kød på – (REMA har cocktailpølser på dåse til 5-7 kr).
Alle her spiser salat ovenpå (her bruger vi det der er i haven)

 

I dag kan vi bruge de rester der er i køleskabet (hvis det er noget der kan bruges til pizza)
De græske brød er fra netto og er gode til pizza.

De græske brød er fra netto og skæres blot igennem og  lægges med den skåret side ned af på et stykke bagepapir.
Tomatsovsen er et færdig glas pastasovs fra Rema.
Her er der lidt skinke (pålæg) lidt pepperoni fra fryseren,  1 lille dåse ananas, 1 peberfrugt i tern, friske tomater og lidt reven squash – Derudover er nogle  oliven og japalenos.

bundene skæres igennem og lægges på bagepapir og der pyntes efter eget ønske.
Der drysses med revet ost (her i en lightudgave) og de kommes i ovnen ved 200 grader til pizzaen er stegt  tilstrækkeligt og osten er smetet.