Pastafad med skinke (1 diabetesopskrift)


Pastafad med skinke
Her er den lavet uden skinke som en vegetarudgave men det passer fint at blande en pk skinketern/strimler sammen med majs og ærter.

Denne opskrift er en opskrift fra  en folder udleveret af diabetesambulatoriet –
Der skulle være til 4 personer – MEN der er rigeligt til 5-6 mennesker hvis ikke alle er voksne.
Hvis 4 spiser dette med tilbehør er de meget sultne 🙂

350 g fuldkornspasta (her penne) koges og køles af –
1 lille dåse majs og 150 g ærter(fra frost)  hældes i de afkølede pastapenne-
150 g revet ost(light)  blandes i og det lægges i et fad –
Overhældes med en sovs af 1/2 l mælk hvori der er pisket 1 spsk maizena, det koger op
og smages til med salt, peber og tørrede krydderurter (basilikum) –

Fadet sættes i ovnen 35 minutter ved 190 grader (dæk evt med folie til de sidste 5 minutter)

Serveres med råkost af 4 STORE gulerødder + 1 STORT æble
der serveres brød til.

Desserten var friske jordbær med “vaniljecreme”
Denne creme er fra vægtkonsulenterne og smager  godt –
Det er græsk mager yoghurt, der røres blød og smages til med flydende sødemiddel (dråbevis) og vaniljeessens.

IMG_3121