Jeg skar først kød og grønt fra i søndags i mindre stykker – til side med dem
Smelt 50 g smør og tilsæt 50 g mel og 2,5 dl mælk mens der piskes, så koges det op under piskning, (det bliver en sej TYK opbagning). hældes i en skål og tilsættes 4 æggeblommer under kraftig piskning – tilsæt salt og peber – vend kødog grønt i.
Så piskes de 4 æggehvider meget stive (hvis man snyder så tilsæt 1/4 tsk bagepulver) de vendes forsigtigt i den første skål ad et par gange undgå at slå al luft ud af hviderne.
Hældes i et smurt ovnfast fad drysses med lidt rasp og bages i 45-50 min ved ca 190 grader.
Blev serveret af en salat med kikærter, pasta og rød peber og en dressing af 1 presset limefrugt, olie, honning, , hvidløgspeber og salt. Alt piskes godt og hældes over salaten.