Der kommer indbagte rejer (hedder torpedo-rejer i REMA1000) til pastaretten så opfattes den ikke som vegetarret 😉 (jeg spiser den nu uden)
1 pose pasta (her bruger vi 300g)
2 f0rårsløg i tynde skiver
1/2 squash i små bitte tern
1 håndfuld friske spinatblade
Krydderier (jeg bruger en asiatisk peberblanding fra ALDI)
Pasta koges og hænges til afdrypning –
Grøntsager ristes på panden og pastaen hældes i –
Det varmes og omrøres og der tilsættes 1 spsk grøn pesto .
Det er fløjtende nemt og hurtigt – smager godt –
Serveres med et stykke brød og tomater blandet, store basilikumblade og nogle friske ærteskud
TORPEDOREJERNE
De er “færdige” og dybfrosne,
De skal blot ind på bagepapir ved 200 grader i ca 20 minutter –
Jeg vendte dem en gang undervejs –
De blev fint sprøde, men de kan også steges på panden (men så suger de fedt)