Tomat/Grøntsagsgryde m halve æg og fuldkorns-nudler


Der koges æg – de pilles og halveres.

TOMAT/GRØNTSAGSGRYDE
Grøntsager ordnes og skæres i stykker –
Der skal være ca 1 1/2 L  grøntsager (det falder sammen under kogning)
Her, gulerødder, selleri, pastinak, 6 tomater, løg og en rest kogte bønner –
Alt blev skåret i tern – skulle det gå stærkt ville jeg rive det groft –
2 spsk olie varmes  op og alle grøntsager kommes på og svitses kort –
Der tilsættes en spsk paprika 1 tsk peber, 1 tsk salt og 1/2 spsk timian –
Herudover tilsættes 3 dl vand og 3/4 dl ketchup/ tomatpasta –
Hvis der bruges tomatpasta kan der spares på tomaterne.
Herefter småkoger det til det er jævnt, tiden afhænger af hvilke grøntsager der er brugt,
men jo mere jo bedre <3

Det serveres med pasta eller nudler og 1/2 æg.