Madplan uge 10


Vi er nu gået ind i marts og det eneste der afholder mig fra lidt drivhusarbejdet er lidt INFLUENZA – hvem har ikke det i familien lige nu ? – det er fugtigt alle vegne, temperaturene frister (af og til) til at åbne jakkerne 🙂 andre gange er det slud så selvfølgeligt vil der opstå virus – men ingen af os har været ude at rejse så det klarer vi nok (et par panodiler  og lidt ro, så er det snart væk)

MANDAG……………….Pasta +tomatsovs m. mange grøntsager og halve æg

TIRSDAG……………….Kyllinge-cassoulet m linser   (gryderet m grønt og linser)

ONSDAG………………..Pitabrød m tilbehør og skinkestrimler

TORSDAG………………Kulmule (dampet i ovn), kartofler og ristet grønt

FREDAG…………………Kødboller i tomatsovs m pasta

LØRDAG…………………Snitzler m brasede kartofler + bønner

SØNDAG…………………Fiskefrikadeller m kartoffelbåde og råkost

Mandag og onsdag er det muligt at spise kød-frit –
Tirsdag og lørdag er det kylling
Torsdag og søndag er det fiskedage
Kun evt. skinkestrimler onsdag og kødboller fredag er svinekød
alt kødet har jeg i fryseren
Jeg skal på Tokkerup-gård og hente grøntsager –
ellers tror jeg kun jeg mangler mælk og havregryn

Indkøb:
Havregryn, hvedemel, 2 x rugbrød, marmelade, honning, 2 ds tomatpasta (1 kr i netto), 1 ps linser, pasta, pitabrød, smøreost, 7 l mælk, 2 x gær, 10 æg, 1 x smøreprodukt, 165-
2 x Fiskefrikadeller  (á 10- fra rema), 1 x kulmule (á 25-Netto), kyllingeoverlår (20 kr i netto), 1 x hakket gris, skinkestrimler,  kyllingesnitzler (15 kr i rema) 105
Gulerødder, 2 x 1,5 kg  kartofler, rodfrugter, 2 agurker, 1 pose æbler,  70-
Ialt cirka 340- altså  liige under budget (på ca 350-)

Her er denne gang regnet med at der kan bages hvedebrød (her spares penge) –
Morgenmad: her er brød(hvede/rug) smøreost, honning, havregryn/grød og mælk
Frokost: rugbrød, rester af aftensmad, råkost/gnavegrønt, måske en hjemmebagt bolle
Aftensmad: ifølge madplanen – Rester gemmes til frokost – Prøv at lave en gærdej og bag afdryppede rester fra aftensmaden ind i midten af bollerne, disse pizzaboller er et hit i madpakken  og kan fryses .
Mellemmad: halve rugbrød/hvedebrød m honning og marmelade, udskåret frugt og gulerødder ( prøv brød med tynde skiver af æble eller agurk)