Hamburgerkotteletter, tortelini og lun soya-bønnesalat


Lun soyabønnesalat:
Edamame-bønner (fås i de fleste supermarkeder) tøs op –
1 stort rødløg hakkes og snurrer møre i LIDT smør –
Bønnerne kommes i  sammen med 2spsk vand –
De snurrer med ca 2 minutter –
Der tilsættes så 1/2 bundt hakket persille.

Tortelini:
De koges 6-8 minutter (se på posen) –
Drypper af og serveres straks –
Jeg vælger dem med spinat som fyld, da vi spiser kød til.
Variation: bland dem i bønnesalaten og der er en varm pastasalat der serveres med brød.

Hamburgerkotteletter:
Skiverne vendes i æg og rasp ELLER som her –
Mælk og havregryn blandet med 1 spsk hvedemel –
Det suger ikke så meget fedtstof som æg og rasp (så det er sundere) –
Steges i olie/smør til de er gyldne ved middel varme.

Serveres med brød/flute (her nybagt grovbrød)

14877630_1096113557151409_1277512569_n