I dag skal vi have Pizza, det er nemt da jeg tog 1/3 af kødsovsen fra i mandags og satte den direkte i køleskab.
her er tingene til min pizza på “bakken”.
Jeg valgte Italiensk mel (købt i netto til 5 kr) men kunne også have brugt almindeligt hvedemel 500g
Jeg bruger olivenolie til mad og salat, (jeg tror den er sundere) 2spsk
1 pk tørgær (bruger altid tørgær, det bliver ikke gammelt)
resten af kødsovsen fra mandag
revet ost (køber det i økonomipose og lægger den i fryseren, så tager jeg det derfra)
3 dl lunkent vand
gæren røres i vandet og olien tilsættes, melet æltes i og det æltes GODT, deles i 2 kugler og hæver til dobbelt str.
rulles ud i 2 runde plader og smøres med kødsovsen, drysses med ost og dryppes med olie, bages ved 210 grader i ca 10 minutter, men hold øje med dem