Hjemmelavet Pizza


I dag skal vi have Pizza, det er nemt da jeg tog 1/3 af kødsovsen fra i mandags og satte den direkte i køleskab.

her er tingene til min pizza på “bakken”.

Jeg valgte Italiensk mel (købt i netto til 5 kr) men kunne også have brugt almindeligt hvedemel 500g

Jeg bruger olivenolie til mad og salat, (jeg tror den er sundere) 2spsk

1 pk tørgær (bruger altid tørgær, det bliver ikke gammelt)

resten af kødsovsen fra mandag

revet ost (køber det i økonomipose og lægger den i fryseren, så tager jeg det derfra)

3 dl lunkent vand

gæren røres i vandet og olien tilsættes,  melet æltes i og det æltes GODT, deles i 2 kugler og hæver til dobbelt str.

rulles ud i 2 runde plader og smøres med kødsovsen, drysses med ost og dryppes med olie, bages ved 210 grader i ca 10 minutter, men hold øje med dem

 

WP_000012