Hotwings m hvidløgsbrød og fuldkornsris, søde kartofler + røde løg


Fuldkornsris koges som beskrevet på din pakke –

De søde kartofler og røde løg skæres i store tern, sprayes med olie og drysses med salt og peber – bages sammen med kyllingevingerne og drysses med timian.

Hotwings er krydret marineret kyllingevinger der ovnsteges – de må godt blive lidt klistrede af marinaden.
Marinaden er soya (kinesisk), olie, ketchup, chilisovs + farin
JEG bruger 2 spsk af hver + krydderi efter smag her : røget paprika, kanel, spidskommen, allehånde (1 tsk af hver) så kommer jeg et drys chiliflager i + friskkværnet peber –
ALT afhænger jo af smag – vi kan lide dem ikke for søde, ønskes de sødere øges farinen.
Marinaden piskes og 1/2 -1 kg kyllingvinger gnides godt ind og marinerer i en plastpose med knude på (så kan man vende den af og til – den må godt ligge 8 -10 -12 -16 timer
De kommes i et fad og steges i ovnen i ca 45 minutter (mine er store) – Hæld ikke marinaden ved den brænder let fast i bunden af fadet, derfor bruger jeg en allu-form eller bagepapir.