Hvem skriver jeg for?


Hvorfor – Hvorfor – Hvorfor –  Det spørgsmål er jeg blevet stillet mange gange, og JEG  har stillet mig selv det spørgsmål. Jeg skulle virkelig bruge tid på at finde et svar – og svaret er –  denne side skal være en ærlig side af mig, jeg har opdaget at jeg kan tækkes nogle HVIS jeg målretter mod nogle grupper, men jeg er sikker på at det vil jeg ikke. Jeg vil have at denne side skal være en slags ærlig mad-dagbog over det jeg går og beskæftiger mig med i køkkenet. Jeg laver ikke kun en slags mad, jeg laver gammeldags mad – en gang imellem – og moderne nem mad andre gange, det der er fælles for den mad jeg laver er, at den skal kunne laves på et rimeligt budget. Jeg har aldrig været vant til at have mange penge, faktisk er jeg vokset op med, at ting skulle kunne nå sammen økonomisk selv om det måske virkede umuligt. Min mor var god til dette og i dag kan jeg da se, at nogle af de retter vi fik, dem serverede hun fordi råvarerne var indenfor rækkevidde.

Jeg har i mange år elsket at lave mad og har en interesse for sunde og gode råvarer. Jeg kan lide at lave mad fra grunden af en gang imellem, andre gange springer jeg over hvor gærdet er lavest og snupper noget i køledisken. Jeg tror på at, det ikke er det enkelte måltid der er afgørende, men det samlede indtag af mad og specielt diverseposten der er vigtigt. Jeg har  fået undervisning i kost og ernæring og ved hvad  kosten betyder for mennesket, men jeg er  ikke asketisk på nogle måder fordi mad for mig også er en nydelse og altså livskvalitet.

Jeg er utrolig ydmyg over, at der er nogen der gider bruge tid på at læse det jeg skriver og tænker, og hvis de på nogen måde kan bruge mine ideer og opskrifter til noget synes JEG det er fantastisk. Jeg er blevet bedt om at skrive nogle af mine (måske lidt skøre) ideer ned og specielt de opskrifter jeg bruger til daglig. Jeg bruger normalt ikke opskrifter så det har også været en øjenåbner for mig at skulle sætte mål og vægt på.

Naturligvis er der en årets gang på denne side, Jeg laver ikke julekonfekt i maj måned, så siden vil afspejle min hverdag . Derfor skrev jeg om græskar fornyligt og om ikke så længe skal jeg i gang med juleforberedelserne. Jeg kan lide dem så det vil også kunne ses på min hjemmeside.