Indbagt kød med salat, kartofler og gulerødder


INDBAGT KØD (her rest af andesteg fra jul):

Her kan bruges alt tilberedt kød, jeg havde en lille bøtte med afpillet  and fra jul, der var ca 2 dl, men alt kød der kan pilles eller snittes i trevler kan bruges,det skal bare være rent kød.

Jeg blandede mit andekød med 1/2 glas rød sur/sød sovs fra den lokale dagligbrugs,så blev kødet som en slags “pulled duck”.

Jeg tog 3 plader butterdej op af fryseren og delte dem på midten. Disse 6 firkanter blev rullet ud til knapt det dobbelte, der blev lagt et par spsk fyld på midten og de 4 hjørner samles og kanterne trykkes godt sammen med fingrene. Herefter lægges de på samlingen på et bagepapir, smøres med pisket æg og bager 20 – 25 minutter ved 200 grader –

—————————————————

MELONSALAT:

1/2 melon skæres i små tern og blandes med fintstrimlet gul og orange peberfrugt, pyntes med klippet dild. Denne salat smager godt til krydret mad da den er saftig og læskende.

——————————————————

MAGER HVID SOVS MED KRYDDERURTER:

1,5 dl letmælk og 2 spsk hvedemel piskes klumpfrit i kasserollen – koges op under piskning – tilsættes klippet krydderurter (her blanding af dild og persille) – smages til med salt og peber.

——————————————————-

Vi fik kogte kartofler og små hele kogte gulerødder til

——————————————————–

IMG_2335