Italienske kødboller i tomat, spaghetti og hjemmelavet pesto


ITALIENSKE KØDBOLLER I TOMATSOVS:

Italienske kødboller er en genganger her hos os – vi skal have det MINDST 1 gang om måneden – og der er der enighed <3

Opskriften kan søges i søgefeltet til højre og der bliver rigeligt til 4 (nok til 5-6) ud af 1/2 kg fars. Prøv dem – de er bestemt arbejdet værd og det tager ikke ret lang tid at rulle dem.
Det er en luksusudgave af pasta med kødsovs – der KALDER på en flaske rødvin, så det tog vi.

—————————————————————————————-

SPAGHETTI:

Rigeligt kogende vand – salt og pasta i – koger til den lige netop er mør ca 14 minutter – dryppes af og serveres.

——————————————————————————————-

HJEMMELAVET PESTO  (a la Berit)

Min pesto er alternativ, da jeg ikke tåler pinjekerner (er allergisk over for pinjekerner og paranødder)
Masser af basilikum og 3 fed hvidløg køres i mini-hakkeren med en skive brød uden skorpe, 1 dl parmesan og  ca 1 dl olie (jeg kan lide at bruge citronolie)
krydres med salt og peber – det skal smage af noget 😉

——————————————————————————————-

Hos os blev der også serveret lidt Røsti til, da jeg synes livet er for kort til pasta og pizza (spiser det ikke)

——————————————————————————————–

IMG_2527