Italienske kødboller m spaghetti


Disse kødboller er besværet værd – jeg rullede til 2 dage på en gang og min mand stegte dem på panden – herefter frøs vi halvdelen ned – vi er som de fleste familier glade for “nem mad”, men vi synes faktisk at de fleste færdigretter er for dårlige i kvaliteten – Her skal så siges at slagterafdelingerne i de store supermarkeder har færdigretter lige til at komme i ovnen MEN de er desværre lidt for dyre til at vi kan bruge dem for tit.

Italienske kødboller:

500 g oksefars, 2 æg,  2 spsk hakket persille, 1,5 dl rasp, 2 tsk hvidløgspulver, salt og peber – det skal smage af noget.
Det hele æltes med hånden og rulles til små valnøddestore boller,
disse rystes i et par spsk hvedemel og steges herefter i 1/4 dl olie på en stegepande. Panden rystes hele tiden så de forbliver runde (de triller rundt på panden). Skal kun steges få minutter.
der bliver rigeligt til 4 personer – kan også række til 5-6 personer.

Tomatsovs laves mega-nemt
Tomater,hvidløg, løg, 1/2 rød peber, 1 lille squash og et stykke blegselleri –
det hele snittes småt ud,-
vendes i lidt olie tilsættes krydderi efter ønske + 3/4 dl tomatkoncentrat –
det småsnurrer til det grønne er mørt og bollerne hældes i og varmes igennem.

Serveres med en salat af grove salatblade, lidt croutoner og citron samt nykogt spaghetti.16244503_1185006058262158_1474102378_n