Italienske kødboller i tomatsovs med spaghetti


ITALIENSKE KØDBOLLER kan søges til højre i søgefeltet –
jeg har lavet dem før og de er rigtig gode – her i huset er det en favorit – vi bruger et glas færdig tomatsovs med basilikumsmag ( I denne uge har REMA1000 og NETTO dem til 5kr)
Det er absolut værd at prøve disse kødboller der steges på en pande i stedet for at blive kogte,
de er fedtfattige og smager altså af ITALIEN.

—————————————————–

SPAGHETTI:
koges i velsaltet vand i 10 -14 minutter hældes igennem en sigte og serveres straks.

——————————————————

BASILIKUMBLADE:
Store blade fra basilikum er meget aromatiske og kan gøre det ud for salatblade –
jeg har købt denne potte i ALDI og der er rigeligt.

——————————————————-

Vi fik resten af råkosten fra i går til også – når den nu var der <3

——————————————————-

IMG_2457



Comment 0 Replies

Your Information