JÆGERKARBONADER:
Jægerkarbonader er noget jeg så i sommers i den lokale DAGLIG-BRUGS,
jeg har så kopieret dem, de kostede 30 kr for 4 –
Jeg brugte en bakke flæskefars til 15 kr + 1 pakke bacon –
Jeg delte farsen i 5 bøffer der blev banket hårdt sammen og ombundet i et kryds med 2 skiver bacon – de fik så et drys krydderi på toppen – så lignede de “brugsens” –
De blev stegt i meget lidt olie på begge sider til de var gennemstegte (skru ned på 1/2 varme)
De blev serveret med en æblepeberrod, kartofler og salat og her persillesovs.
Hvis man udelader sovsen vil disse “Jægerkarbonader” kunne spises af dem der ønsker fritagelse fra mælk og mel.
ÆBLEPEBERROD:
1 rest æblemos smages til med fintrevet peberrod,
og omrøres godt.
SALAT:
icebergsalat med 2 forårsløg i skiver og rosiner der har trukket i appelsinjuice,
der behøves ingen dressing
Her fik vi kartofler og persillesovs