JULE – KYLLING
Kyllingen er købt i vores Daglig-Brugs, det var en kylling med kanel-chrumple, den var god og jeg gjorde bare som der stod – op i et fad og ind nederst i ovnen ved 180 grader i små 5 kvarter .Kyllingen var lækker og duftede dejligt, skindet blev pga. kanelen lidt mørk, men var tilpas sprødt. Det var en kylling på 1400 g så da vi var færdig med at spise pillede jeg det sidste kød fra skroget og skar det i stykker vi ikke fik spist – der er nok til en gang aftensmad til eller til en bakke tarteletter med champignon – (måske til frokost i juledagene) 🙂
——————————————-
SAUTEREDE GRÆSKAR
Da min mand var alene ude at handle kom han hjem med et BUTTERNUT-GRÆSKAR fordi han synes det så spændende ud 😉
Det valgte jeg at skære over og bruge det halve i dag, Jeg fjernede kernerne og skrællede det. Derefter skar jeg det i tern – for at give smag snittede jeg 2 stilke blegselleri, da græskar godt kan være lidt ferskt. Jeg sauterede selleri og græskar i 1 spsk smør, hældte 1 dl vand ved og låg på. Da stykkerne var næsten møre, tog jeg låget af og tilsatte 1 dl piskefløde, smagte til med salt, peber, og lidt spidskommen og kogte godt igennem, så var det færdigt og da kyllingen stod og duftede af kanel duftede det lidt af Marokko 😀
———————————————–
Vi fik af hensyn til husfreden pommes frites til.
————————————————-