1 Kalvecuvette købt i REMA for 50 kr for et stykke tid siden på oprydning –
Det er god mad for 4 mennesker
I dag fik vi kogte kartofler, gulerod og sukkerærter ( de tilsættes gulerødderne 2-3 minutter før de er færdige)
Bearnaisen er en flaske færdig sovs (synes ikke de er så salte som brev)
Kalvecuvetten:
Rids stegen og krydr efter behag –
HER spares på saltet men der bruges peber, timian og lidt salt –
Stegen sættes i ovnen og termometret placeres i midten –
Der tændes for 180 grader
Der indstilles til 75 grader lidt mindre hvis det skal være mere “rødt” –
Nu bipper og slukker min ovn når kødet er færdigt – (min fik 50 minutter)
Hvis du ikke har sådan et komfur sætter du fadet i ovnen, der er varmet op til 180 grader –
kig til din steg den skal have mellem 45- 70 minutter alt efter facon og størrelse
Skæres ud og serveres med tilbehøret