Karrygryde m magert bacon og cocktailpølser


Flere steder har magert bacon i tern LIDL har en der hedder linessa, det er rent kød a la filet, da der er meget lidt fedt på- sådan en pakke + en pakke cocktailpølser brugte jeg i dag altså 20 kroner + 1/3 pose ris og 1 løg 0g lidt krydderi = mad til 4 for 25 kroner.

1 pakke bacon ristes let sammen med hakket løg  –
1/2 spsk karry + 1 spsk hvedemel røres godt i og der tilsættes ca 2 dl vand –
Der koges godt igennem og smages til med salt og peber –
Der justeres for tykkelse undervejs med vand –
Pølserne tilsættes og det koges igennem.

Serveres med fladbrød og løse ris, normalt ville vi have fåre lidt spidskålssalat til i stedet for brød , men som det ofte går, dukkede der pludselig en ekstra ung mand op til spisetid. 😀
Det er nemlig hyggeligt og vi har altid reserver af ris og pasta og brød så kan alle blive mætte,
enten vi er 3 eller 5
IMG_3216