Mad- plan uge 16


Mandag…….Svensk pølseret

Tirsdag……..Krebinetter og kogte grøntsager.

Onsdag……..Skal jeg på øjenafdelingen i Næstved så “hjemmelavet pizza” på købte pizzabunde

Torsdag…….Varme hveder og te (tradition) i morgen er det store bededag

Fredag………Hamburgerkotteletter m pasta og en kryddersovs

Lørdag………Forloren hare  og hjemmelavet is (får besøg af den ældste søn og barnebarnet) det kan han lide.

Søndag………Frikadeller m rødkål

Da vi afrimede fryseren i sidste uge, så vi at, vi er rimeligt gode til at have et flow i brød, pålæg og det meste kød (kun skinke og hamburgerryg ligger lidt længere) –
Det er sundt en gang imellem at se, om der er enkelte madvarer, familien måske er lidt trætte af og som man køber af ren rutine “fordi det plejer man”.
Jeg kan se, hamburgerryg og landskinke skal JEG ikke købe foreløbigt.

Jeg vil selv bage “hvedeknopper” på onsdag – jeg elsker smagen og duften af kardemomme –
ellers er det jo en firkantet  krydderbolle 😉

Forloren hare Lørdag, jeg ved godt det ikke er længe siden vi fik det, men den ældste  søn og et barnebarn kommer og de kan lide det, så det skal vi have 🙂

Rødkålen søndag er hjemmelavet. Da vi afrimede fryseren i sidste uge fandt jeg 2 poser af den hjemmelavede lidt grove rødkål, som vi godt kan lide. Frikadeller kan bruges i de fleste familier.