Risengrød og pålægsburger


Jeg synes risengrød hører den kolde tid til –
Da der nu loves blæst og køligt vejr, synes jeg vi kan få risengrød for sidste gang i dette forår, og så gemmes det væk til vinter.
Der bruges lidt flere ris end hvis den koges traditionelt. 😉

Risengrød er noget der er lidt specielt – Sønnen spiser det IKKE, manden kan godt spise det og JEG elsker det – svigerdatteren holder også af det –
Så vi giver mulighed for at lave en kæmpe burgerbolle  med pålæg også –
Manden vil gerne have begge dele.

Risengrøden koger jeg i min dampkoger,
Jeg er rigtig glad for det apparat –
bruger det til grøntsager og som her risengrød –
Fisk og kylling er den også god til.

1 liter mælk og 300g grødris –
timeren indstilles på max (1 time)  –
Så let er det at lave risengrød.

IMG_2969

PÅLÆGSBURGERE:
jeg har nogle kæmpeburger-boller
De lunes og smøres med en sennepsdressing (græsk yoghurt,sennep og lidt krydderurter)
Der lægges så pålæg og pynt efter ønske indeni –
Her spises de med velbehag.