Kogt hamburgerryg med blomkål og kartoffelbåde


HAMBURGERRYG:

Den koges i vand ca 45-60 minutter .
Min var en kogt fra fryseren. Når der er tilbud koger jeg en hel og bagefter skærer jeg dem i stykker på knap 1 kg og fryser dem ned – det giver hurtig mad til aften og et godt stykke til pålæg – enten det er  til sandwich eller til gæster <3 . Med æg, tomat, agurk og et stykke god skæreost, har vi altid mad til frokost eller gæster når der bare er frikadeller, steg og hamburgerryg i fryseren.

Min hamburgerryg lagde jeg i koldt vand og varmede op til kogepunktet, så tog jeg gryden af og den trak i vandet.

Blev serveret med kogt blomkål og kartoffelbåde.
Vi fik også franske kartofler til samt 2 slags dip (så behøvede vi ikke sovs)

Kartoffelbådene var nye kartofler der blev skrællet og skåret i både.
De blev lagt i en plastikpose med et drys paprika, groft salt og peber samt et par spsk olie – blev gnedet godt og hældt i en bradepande – sat i en 200 grader varm ovn i ca 40 min.

De 2 slags dip er lidt snyd, vi laver stadigt mange ting i hus og have så det var 2 breve til salatdressing fra aldi – de blev rørt med 2 dl græsk yoghurt og vupti var der 2 slags dip <3.

IMG_2684